• +36 30 311 0406
  • office@solarbroker.hu
  • H-P: 08.00 - 16.30
  • 2162 Őrbottyán, Rákóczi Ferenc út 98.
  • SZALDÓ elszámolásig hátralévő idő:

NE HAGYJA KI NYÁRHŰSÍTŐ NAPELEM AKCIÓNKAT!

Spóroljon most 285.000 Ft-ot*

Ha 2020. Augusztus 31-ig napelem rendszer kivitelezésére szerződést köt, akkor az alábbi szolgáltatásokat díjmentesen biztosítjuk önnek.

  • Helyszíni felmérés

  • Energetikai számítások

  • Elektromos engedélyeztetési eljárás

  • Hitelügyintézés, tanácsadás

  • Térképmásolat, tulajdoni lapok beszerzése

  • Monitoring szolgáltatás az első évben

RÁADÁSUL NEM KELL AZONNAL FIZETNIE!

Így van idő kivárni, hogy hogy alakul a pénzügyi helyzete a következő hónapokban.

Önnek a befizetendő saját részről is csak később kell döntenie, ha megvan a hitelbírálat és elindult az elektromos engedélyeztetés (ez a szerződés kötéstől lehet akár 4-6 hónap is…).

Banki finanszírozás esetén az első törlesztőt csak másfél év múlva kell elkezdeni fizetni!

UGYE EZ OLYAN AJÁNLAT, AMIT ÉRDEMES MEGFONTOLNI!

Ne hagyja ki! Spóroljon most 285.000 Ft-ot* napelem rendszerének kivitelezésén!

MI MINDENT ELINTÉZÜNK ÖN HELYETT!

Komplett napelem rendszere elérhető közelségbe került!

SZEMÉLYES HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Hiszünk abban, hogy egy ekkora beruházás fontos döntés az életében, így munkatársunk már az első lépéstől személyesen egyeztet Önnel, majd csapatunk az egész munka során segítségére lesz, hogy mindig tudja, hol tart napelem rendszerének kivitelezési folyamata. Munkatársunk az egyeztetett időpontban először felméri az épületet és környezetét, majd megbizonyosodik, hogy a napenergia hasznosítása valóban lehetséges-e az Ön esetében. Ezek után egy ingyenes konzultáció keretében felméri az igényeit, és példákon keresztül bemutatja a lehetséges napelem rendszer kivitelezési opciókat.

SZEMÉLYRE SZABOTT ENERGETIKAI ÉS NAPELEM RENDSZER ÁR KALKULÁCIÓ

A Solar Broker ingyenesen elvégzi a villamos energia szükségleti számításokat, személyre szabott enregetikai kalkulációt végez.
Munkatársunk még a helyszíni konzultáció során egy kalkuláció segítségével bemutatja, hogyan alakul a napelem rendszer ára, az egyéb beruházási költségek, és mennyi pénzt takaríthat meg az új napelem rendszerével.

TELJESKÖRŰ TERVEZÉS ÉS ENGEDÉLYEZTETÉS NAPELEM RENDSZERÉHEZ

A Solar Broker elvégzi a teljes körű tervezést, engedélyeztetést az energia szolgáltatók felé. A napelemek telepítéséhez szükség van a helyi áramszolgáltató (E.ON, ELMŰ, DÉMÁSZ, NKM) írásbeli engedélyére. Ehhez el kell készíteni és mellékelni a tervezett napelemes rendszer konkrét tervezetét, műszaki adatait és dokumentációit. Ezen engedélyezési folyamatot mi teljesen átvállaljuk ügyfeleinktől és az engedélyeztetés folyamatáról teljes körű, napra kész tájékoztatást adunk.

FINANSZÍROZÁS ÜGYINTÉZÉS NAPELEM RENDSZERÉHEZ

Átvállaljuk Öntől a banki ügyintézést a 0%-os MFB hitelhez.  Levesszük az adminisztrációs terhek nagy részét. Segítünk értelmezni a banki adminisztrációs elvárásokat, személyes tanácsadással segítjük a folyamatot, illetve segítünk kitölteni a hitelanyagokat. A munkáltatóit és számlákat Önnek kell beszereznie, illetve a hitelanyagot Önnek kell benyújtani a bankba, majd szerződni a bírálat után.

solarbroker-napelem-napkollektor-rendszerek-kivitelezese-page-400-17.jpg

NAPELEM RENDSZER KOMPLETT LEBONYOLÍTÁS

Komplett lebonyolítás, telepítés rövid határidővel.
Ha az áramszolgáltató jóváhagyta a terveket és a finanszírozás is rendben van, megkezdődik a telepítés, mely általában 1 napot vesz igénybe a telepítendő napelem rendszer méretétől függően.

NAPELEMRENDSZERREL AKÁR LE IS NULLÁZHATJA ÁRAMSZÁMLÁJÁT!

A Solar Broker vállalja a hálózatba visszatápláló napelem rendszer gyors és szakszerű kivitelezését.

MEGBÍZHATÓSÁG

Szakképzett munkatársaink gyors és megbízható munkájáról számos referencia a bizonyíték. Csapatunk évről évre bővül annak érdekében, hogy el tudjuk látni a növekvő igényeket.

GYORSASÁG

Munkatársaink egy napon belül visszajeleznek az ajánlatkérésére. A telefonos  egyeztetést követően pedig szintén egy napon belül elküldjük Önnek a személyre szabott ajánlatunkat, vagy egyeztetünk időpontot személyes találkozóra.

GARANCIA

A gyári garanciák mellett kiterjesztett termékgaranciát kínálunk. A rendszer teljesítményére pedig hozamgaranciát vállalunk.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

MUNKATÁRSUNK 1 MUNKANAPON BELÜL JELENTKEZIK NAPELEM RENDSZER ÁRAJÁNLATÁVAL

VISSZAJEZLÉS

Pár percen belül visszaigazoljuk napelemes árajánlat kérését.

KAPCSOLAT

Munkatársunk még aznap, de legkésőbb 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megismerhesse a konkrét igényeit tervezett napelemrendszerének kivitelezése kapcsán.

SZEMÉLYES EGYEZTETÉS

Minden esetben ingyenes felmérjük a helyszínt, és személyesen is egyeztetjük az igényeket, hogy a legmegfelelőbb napelem rendszerre adhassunk árajánlatot.

AJÁNLAT

Egy napon belül elkészítjük és elküldjük Önnek a megbeszélt napelem rendszer ár ajánlatát.

NAPELEM RENDSZER

Számolja ki, mekkora rendszerre van szüksége, és mennyit takaríthat meg!

*A kedvezmény a 2020.Augusztus 31-ig megkötött szerződésekre érvényes. A kedvezmény mértéke a hivatalos díjtételek árlista alapján történt kiszámításra.

Díjtétel megnevezése:
Helyszíni felmérés (üzletkötő által) 38 100.-ft („C” sorszámú szerződéseknél díjmentes)
Elektromos engedélyeztetés 63 500.-ft („C” sorszámú szerződéseknél díjmentes)
Energetikai felmérés elvégzése GINOP/VEKOP hitelprogramhoz (komplett) 76 200.-ft („C” sorszámú szerződéseknél díjmentes)
Monitoring csomag ( rendszer monitoring, hozamkiesés térítése, csere inverter biztosítása, éves rendszer átvizsgálás  31 750.-ft/év („C” sorszámú szerződéseknél első évben díjmentes)
Hitelprogram ügyfél által beadandó anyagának elkészítésében való szóbeli és írásbeli segítségnyújtás 38 100.-ft („C” sorszámú szerződéseknél díjmentes)
Hitelprogram kiírása szerinti költségvetés elkészítése 25 400.-ft („C” sorszámú szerződéseknél díjmentes)
Ügyintézési szolgáltatás (térképmásolat, tulajdoni lap) 12 700.-ft („C” sorszámú szerződéseknél díjmentes)

© Copyright 2018