• +36 30 311 0406
 • office@solarbroker.hu
 • H-P: 08.00 - 16.30
 • 2162 Őrbottyán, Rákóczi Ferenc út 98.
 • SZALDÓ elszámolásig hátralévő idő:

ELEKTROMOS BELTÉRI PADLÓFŰTÉS

Az AHT fejlett technológiával rendelkező elektromos padlófűtési rendszere meleg, kényelmes, luxus otthoni környezetet biztosít. Egyaránt használható fürdőszobában, konyhában, nappaliban, mosókonyhában, alagsorban, irodában vagy hálószobában. Minden típusú burkolat (például: csempe, kő, fa, laminált parketta vagy szőnyeg) alá telepíthető a hivatalos beépítési útmutató szerint. Az A.H.T. padlófűtési rendszere állandó és kivételesen komfortos meleget nyújt, nincsenek zajos ventilátorok vagy légbefúvók, amelyek felkavarnák a port. A látványt zavaró fűtőtestek elhagyása megkönnyíti a bútorok elhelyezését, és biztonságosabb forró felületek nélküli otthoni környezetet biztosít.

Az AHT padló alatti fűtés rendszere

Egy egyedülálló amorf fém szalagon alapuló fűtési technológia. Jelentős előnye a többi padlófűtési rendszerrel szemben:

– Minden típusú padlóburkolat alá elhelyezhetö
– Az üzemi hőmérsékletet bármely más  rendszernél hamarabb éri el
– Egyenletes hőt állít elő
– Működtetése gazdaságosabb, költséghatékonyabb
– A fűtőszál profilja vékony és kivételesen rugalmas
– Hihetetlenül egyszerű a beépítése
– Tökéletesen biztonságos az áramütés veszélyeivel és az elektromágneses sugárzással szemben
– Megbízható és tartós

Az AHT beltéri fűtőszőnyeg a legmagasabb biztonsági követelmények alapján lett megtervezve és legyártva, melyeket a világ legrangosabb biztonsági szervezetei tanusítanak: Nemko,SAA,PSE,ISI,Gost-Re

 

FIZESSE VILLANYSZÁMLA HELYETT NAPELEMRENDSZERE TÖRLESZTŐRÉSZLETÉT!

A 0%-os MFB hitel segítségével, 10% Önrésszel, Öné lehet egy komplett napelem rendszer. Önnek a villanyszámla helyet, csak az azzal megegyező összegű törlesztőt kell fizetnie.

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK 2019-BEN

Szerződést

kötöttünk napelem kivitelezésre idén.

Napelemet

telepítettünk megrendelőinknek.

kwh

zöldenergiát termeltek napelemeink.

AMIT NYÚJTUNK ÖNNEK

Munkatársunk már az első lépéstől személyesen egyeztet Önnel, majd a Solar Broker csapata az egész munka során segítségére lesz, hogy mindig tudja hol tart a folyamat.

AMIT VÁLLALUNK

Cégünk az adminisztráció terhét is átvállalja Önről. Elintézi a tervezési és engedélyeztetési folyamatot az energiaszolgáltatók felé, valamit átvállalja a finanszírozáshoz szükséges banki ügyintézést is.

AMIT GARANTÁLUNK ÖNNEK

A gyári garanciák mellett Kiterjesztett termékgaranciát kínálunk. A rendszer teljesítményére pedig Hozamgaranciát vállalunk.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

 • Mi a különbség a napelem és a napkollektor között?

  A napelem elektromos áramot állít elő, a napkollektor pedig csak meleg vizet.

 • Milyen elemekből áll egy napelem rendszer?

  A napelem rendszer részei:

  – Napelem modulok (napelem panelek) , amelyek az áramot termelik
  – Ezekhez tartozó speciális kábelek és csatlakozók
  – A napelemeket a tetőhöz rögzítő fémszerkezet és az ahhoz tartozó szerelvények.
  – Inverter (áramátalakító), ami az egyenáramot alakítja át váltakozó árammá. Illetve gondoskodik a villamos hálózatba történő visszatáplálásról is.
  – Egyéb villamos berendezések, mint például a túlfeszültség védők, kapcsolók
  -Ad-Vesz mérő, ami az energia felhasználás mennyiségét és irányát a hálózati energiaszolgáltató részére.

 • Mekkora egy átlagos háztartás napelem igénye?

  Egy átlagos háztartásnak kb. 10.000 Ft-os áramszámlája van. Ez kiváltható egy 2,7 kWp rendszerrel, amihez leggyakrabban 9 napelem panel szükséges.

  Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja az Ön saját napelem rendszer igényét.

  KALKULÁTOR
 • Mi a különbség a Szigetüzemű és a Hálózatra visszatápláló napelem rendszerek között?

  Szigetüzemű működésű napelemrendszer esetén a megtermelt energia akkumulátorokban kerül tárolásra. Amennyiben napelemünk nem termel (például borús idő, éjszaka, stb.) az energia az akkumulátorból kerül felhasználásra.
  Akkor ajánlott, ha nincs villamos hálózat, vagy annak kiépítése nagyon drága lenne.

  Hálózatra visszatápláló napelem rendszernél nem szükséges a napból érkező energiát akkumulátorban tárolni, mert lehetőség van az áram közüzemi hálózatba történő visszatáplálására. Hálózatra visszatápláló rendszernél a megtermelt többletenergiát a villamos közüzemi hálózat veszi fel, míg olyan esetben mikor a napelem nem termel, az energiát a hálózatról vételezi az ügyfél.  Ilyen esetben kétirányú mérőóra szükséges az elszámolás pedig szaldó elszámolással történik.

 • Milyen engedélyekre van szükség egy napelem rendszer telepítésekor?

  A napelemek telepítéséhez szükség van a helyi áramszolgáltató (E.ON, ELMŰ, DÉMÁSZ, ÉMÁSZ) írásbeli engedélyére. Ehhez el kell készíteni és mellékelni a tervezett napelemes rendszer konkrét tervezetét, műszaki adatait és dokumentációit. Egy másik feltétel, hogy a villamos hálózat alkalmas legyen a termelt áram fogadására. Ezen engedélyezési folyamatot mi teljesen átvállaljuk ügyfeleinktől és az engedélyeztetés folyamatáról teljes körű, napra kész tájékoztatást adunk.
  Mivel az egyes áramszolgáltatói területen az ügyintézés folyamata eltérő, ezért a határidők is eltérhetnek különböző áramszolgáltatói területek esetén.
  Műemlékvédelem alatt álló ház esetében, illetve társasházaknál külön engedélyekre is szükség van, ezen engedélyek megszerzése az ügyfelek feladata.

 • Szükséges villanyórát is cserélni?

  Igen, szükséges a villanyóra cseréje.
  Ezzel a lépéssel fejeződik be a napelem rendszer telepítése, viszont ez a napelemrendszer telepítése után történik, miután műszakilag átadtuk a napelem rendszert. A cserét az áramszolgáltató végzi el saját előírásai és időbeosztása alapján, így a telepítőnek nincsen ráhatása a csere időpontjára. A csere adminisztratív feladatait azonban minden esetben mi végezzük, a megrendelő csupán át kell, hogy adja a releváns információkat, kitölteni néhány papírt a személyes adatokkal, minden egyéb ügyintézést a Solarbroker végez. A csere során minden esetben új, digitális eszköz kerül beépítésre.

 • Mérőhely szabványosítás

  Villanyóra csere elött az energiaszolgáltatók előírhatják a mérőhely szabványosítását, melynek költsége az ügyfelet terheli.

 • Mennyi ideig tart egy napelemrendszer kivitelezése?

  Amennyiben Ön finanszírozást is igénybe vesz a napelemrendszer kivitelezéséhez úgy a banki ügyintézés és elektromos szolgáltatói engedélyezésekkel és jóváhagyásokkal együtt kb. 3 hónap a napelemrendszer átadása.
  Hozzá tesszük, hogy a Solarbroker általában 1 nap alatt telepíti a napelemrendszert az Ön ingatlanára, a napelemrendszer méretétől függően. a többi időt minden más ügyintézés veszi el.
  Amennyiben hitelt nem vesz igénybe a nepelemrendszer kiépítéséhez, így a teljes folyamat kb 1 hónapig tart.

  NAPELEMRENSZER TELEPÍTÉS FOLYAMATA

REFERENCIÁK

 • Napelem rendszer telepítése- Kölked 5kW

  Napelem rendszer telepítése- Kölked 5kW

  MEGNÉZ
 • Napelem rendszer telepítése- Sopron 5kW

  Napelem rendszer telepítése- Sopron 5kW

  MEGNÉZ
 • Napelem rendszer telepítése- Budapest 5kW

  Napelem rendszer telepítése- Budapest 5kW

  MEGNÉZ
 • Napelem rendszer telepítése- Őrbottyán 5kW

  Napelem rendszer telepítése- Őrbottyán 5kW

  MEGNÉZ
© Copyright 2018