• +36 30 311 0406
 • office@solarbroker.hu
 • H-P: 08.00 - 16.30
 • 2162 Őrbottyán, Rákóczi Ferenc út 98.
 • SZALDÓ elszámolásig hátralévő idő:
solarbroker-napelem-napkollektor-rendszerek-kivitelezese-elektromos-futes-belteri-futoszonyeg

ELEKTROMOS BELTÉRI PADLÓFŰTÉS

Az AHT fejlett technológiával rendelkező elektromos padlófűtési rendszere meleg, kényelmes, luxus otthoni környezetet biztosít. Egyaránt használható fürdőszobában, konyhában, nappaliban, mosókonyhában, alagsorban, irodában vagy hálószobában. Minden típusú burkolat (például: csempe, kő, fa, laminált parketta vagy szőnyeg) alá telepíthető a hivatalos beépítési útmutató szerint.

solarbroker-napelem-napkollektor-rendszerek-kivitelezese-elektromos-futes-kulteri

ELEKTROMOS KÜLTÉRI BURKOLATFŰTÉS

Az AHT rendszer a hó és jégolvasztás területén is jelentős szerepet tölt be.  Előnye más hasonló típusú elektromos kábel alapú vagy hidraulikus rendszerekkel szemben a megelőzés. Jelenleg három termékcsalád készül: 1.Földalatti (kertészeti) – U kültéri fűtőszalag, 2.Tető és ereszcsatorna – G kültéri fűtőszalag, 3.Közlekedő felületek – R kültéri fűtőszalag

solarbroker-napelem-napkollektor-rendszerek-kivitelezese-elektromos-futes-infra-futo-panel-2

ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK

Az infravörös sugárzás, FIR-Far – gamma tartománya más hagyományos rendszerhez képest a leghatékonyabb természetes fűtő módszer. Csak 1.5 cm vastagságú és tökéletesen idomul a falhoz, bárhova könnyen felszerelhető. A maximum felületi hőmérséklet 60°C, ami egy meleg, biztonságos és otthonos környezetet biztosít.

solarbroker-napelem-napkollektor-rendszerek-kivitelezese-elektromos-futes-infra-futo-sziget-2

ELEKTROMOS FŰTŐSZIGET

Egy fantasztikus termék, mely 66-os értékű IP védelemmel készült, vízálló! Kül- és beltéren  egyaránt  biztonságosan elhelyezhető. Még egy hideg téli napon is jól tartja a meleget, akár egy műhelyben, akár kültéri értékesítés alkalmával vagy egy kellemes, szabadtéri kávézó teraszán.

NAPELEMRENDSZERREL AKÁR LENULLÁZHATJA ÁRAMSZÁMLÁJÁT!

A Solar Broker vállalja a hálózatba visszatápláló napelem rendszer gyors és szakszerű kivitelezését.

MEGBÍZHATÓSÁG

Szakképzett munkatársaink gyors és megbízható munkájáról számos referencia a bizonyíték. Csapatunk évről évre bővül, hogy el tudjuk látni a növekvő igényeket.

GYORSASÁG

Munkatársaink egy napon belül visszajeleznek az ajánlatkérésére. A telefonos vagy személyes egyeztetést követően pedig szintén egy napon belül elküldjük Önnek a személyre szabott ajánlatunkat.

GARANCIA

A gyári garanciák mellett Kiterjesztett termékgaranciát kínálunk. A rendszer teljesítményére pedig Hozamgaranciát vállalunk.

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK 2019-BEN

Szerződést

kötöttünk napelem kivitelezésre idén.

Napelemet

telepítettünk megrendelőinknek.

kwh

zöldenergiát termeltek napelemeink.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

 • Mi a különbség a napelem és a napkollektor között?

  A napelem elektromos áramot állít elő, a napkollektor pedig csak meleg vizet.

 • Milyen elemekből áll egy napelem rendszer?

  A napelem rendszer részei:

  – Napelem modulok (napelem panelek) , amelyek az áramot termelik
  – Ezekhez tartozó speciális kábelek és csatlakozók
  – A napelemeket a tetőhöz rögzítő fémszerkezet és az ahhoz tartozó szerelvények.
  – Inverter (áramátalakító), ami az egyenáramot alakítja át váltakozó árammá. Illetve gondoskodik a villamos hálózatba történő visszatáplálásról is.
  – Egyéb villamos berendezések, mint például a túlfeszültség védők, kapcsolók
  -Ad-Vesz mérő, ami az energia felhasználás mennyiségét és irányát a hálózati energiaszolgáltató részére.

 • Mekkora egy átlagos háztartás napelem igénye?

  Egy átlagos háztartásnak kb. 10.000 Ft-os áramszámlája van. Ez kiváltható egy 2,7 kWp rendszerrel, amihez leggyakrabban 9 napelem panel szükséges.

  Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja az Ön saját napelem rendszer igényét.

  KALKULÁTOR
 • Mi a különbség a Szigetüzemű és a Hálózatra visszatápláló napelem rendszerek között?

  Szigetüzemű működésű napelemrendszer esetén a megtermelt energia akkumulátorokban kerül tárolásra. Amennyiben napelemünk nem termel (például borús idő, éjszaka, stb.) az energia az akkumulátorból kerül felhasználásra.
  Akkor ajánlott, ha nincs villamos hálózat, vagy annak kiépítése nagyon drága lenne.

  Hálózatra visszatápláló napelem rendszernél nem szükséges a napból érkező energiát akkumulátorban tárolni, mert lehetőség van az áram közüzemi hálózatba történő visszatáplálására. Hálózatra visszatápláló rendszernél a megtermelt többletenergiát a villamos közüzemi hálózat veszi fel, míg olyan esetben mikor a napelem nem termel, az energiát a hálózatról vételezi az ügyfél.  Ilyen esetben kétirányú mérőóra szükséges az elszámolás pedig szaldó elszámolással történik.

 • Milyen engedélyekre van szükség egy napelem rendszer telepítésekor?

  A napelemek telepítéséhez szükség van a helyi áramszolgáltató (E.ON, ELMŰ, DÉMÁSZ, ÉMÁSZ) írásbeli engedélyére. Ehhez el kell készíteni és mellékelni a tervezett napelemes rendszer konkrét tervezetét, műszaki adatait és dokumentációit. Egy másik feltétel, hogy a villamos hálózat alkalmas legyen a termelt áram fogadására. Ezen engedélyezési folyamatot mi teljesen átvállaljuk ügyfeleinktől és az engedélyeztetés folyamatáról teljes körű, napra kész tájékoztatást adunk.
  Mivel az egyes áramszolgáltatói területen az ügyintézés folyamata eltérő, ezért a határidők is eltérhetnek különböző áramszolgáltatói területek esetén.
  Műemlékvédelem alatt álló ház esetében, illetve társasházaknál külön engedélyekre is szükség van, ezen engedélyek megszerzése az ügyfelek feladata.

 • Szükséges villanyórát is cserélni?

  Igen, szükséges a villanyóra cseréje.
  Ezzel a lépéssel fejeződik be a napelem rendszer telepítése, viszont ez a napelemrendszer telepítése után történik, miután műszakilag átadtuk a napelem rendszert. A cserét az áramszolgáltató végzi el saját előírásai és időbeosztása alapján, így a telepítőnek nincsen ráhatása a csere időpontjára. A csere adminisztratív feladatait azonban minden esetben mi végezzük, a megrendelő csupán át kell, hogy adja a releváns információkat, kitölteni néhány papírt a személyes adatokkal, minden egyéb ügyintézést a Solarbroker végez. A csere során minden esetben új, digitális eszköz kerül beépítésre.

 • Mérőhely szabványosítás

  Villanyóra csere elött az energiaszolgáltatók előírhatják a mérőhely szabványosítását, melynek költsége az ügyfelet terheli.

 • Mennyi ideig tart egy napelemrendszer kivitelezése?

  Amennyiben Ön finanszírozást is igénybe vesz a napelemrendszer kivitelezéséhez úgy a banki ügyintézés és elektromos szolgáltatói engedélyezésekkel és jóváhagyásokkal együtt kb. 3 hónap a napelemrendszer átadása.
  Hozzá tesszük, hogy a Solarbroker általában 1 nap alatt telepíti a napelemrendszert az Ön ingatlanára, a napelemrendszer méretétől függően. a többi időt minden más ügyintézés veszi el.
  Amennyiben hitelt nem vesz igénybe a nepelemrendszer kiépítéséhez, így a teljes folyamat kb 1 hónapig tart.

  NAPELEMRENSZER TELEPÍTÉS FOLYAMATA

REFERENCIÁK

 • Napelem rendszer telepítése- Hatvan 5kW

  Napelem rendszer telepítése- Hatvan 5kW

  MEGNÉZ
 • Napelem rendszer telepítése – 5kW

  Napelem rendszer telepítése – 5kW

  MEGNÉZ
 • Napelem rendszer telepítése Lengyeltóti – 5 kW

  Napelem rendszer telepítése Lengyeltóti – 5 kW

  MEGNÉZ
 • Napelem rendszer telepítése – 5kW

  Napelem rendszer telepítése – 5kW

  MEGNÉZ
© Copyright 2018