• +36 30 311 0406
  • office@solarbroker.hu
  • H-P: 08.00 - 16.30
  • 2162 Őrbottyán, Rákóczi Ferenc út 98.
  • SZALDÓ elszámolásig hátralévő idő:

A NAPELEM RENDSZER KIVITELEZÉS FOLYAMATA

SZEMÉLYES HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Hiszünk abban, hogy egy ekkora beruházás fontos döntés az életében, így munkatársunk már az első lépéstől személyesen egyeztet Önnel, majd csapatunk az egész munka során segítségére lesz, annak érdekében, hogy mindig tudja, hol tart a folyamat. Munkatársunk az egyeztetett időpontban előszőr felméri az épületet és környezetét és megbizonyosodik arról, hogy a napenergia hasznosítása valóban lehetséges-e az Ön esetében. Ezek után egy ingyenes konzultáció keretében felméri az igényeit és példákon keresztül bemutatja a lehetséges napelem rendszer kivitelezési opciókat.

SZEMÉLYRE SZABOTT ENERGETIKAI KALKULÁCIÓ

A Solarbroker ingyenesen elvégzi a villamos energia szükségleti számításokat.
Munkatársunk még a helyszíni konzultáció során egy kalkuláció segítségével bemutatja, hogyan alakulnak a beruházási költségek és mennyi pénzt termelhet az új napelem rendszerével.
Felmérjük a meglévő állapotot, megtervezzük a jövőbeni állapotot (majd a végén visszamérjük a megvalósulást).

SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE

Megkötjük a napelemrendszer kivitelezésre a feltételes kivitelezői vagy a végleges kivételezői szerződést.

TELJESKÖRŰ TERVEZÉS ÉS ENGEDÉLYEZTETÉS

A Solarbroker elvégzi a teljes körű tervezést, engedélyeztetést, kivitelezést az energia szolgáltatók felé. A napelemek telepítéséhez szükség van a helyi áramszolgáltató (E.ON, ELMŰ, DÉMÁSZ, ÉMÁSZ) írásbeli engedélyére. Ehhez el kell készíteni és mellékelni a tervezett napelemes rendszer konkrét tervezetét, műszaki adatait és dokumentációit. Ezen engedélyezési folyamatot mi teljesen átvállaljuk ügyfeleinktől és az engedélyeztetés folyamatáról teljes körű, napra kész tájékoztatást adunk.

solarbroker-napelem-napkollektor-rendszerek-kivitelezese-page-400-17.jpg

KOMPLETT LEBONYOLÍTÁS

Komplett lebonyolítás, telepítés rövid határidővel.
Miután az áramszolgáltató jóváhagyta a terveket és a finanszírozás is rendben van, megkezdődik a telepítés, mely általában 1 napot vesz igénybe a telepítendő napelem rendszer méretétől függően.

KÉSZREJELENTÉS

A napelemrendszer telepítését követően továbbítjuk az elektromos szolgáltató felé a készrejelentést.

ZÁRÓENERGETIKA

Elkészítjük a Záró energetika jelentést és elindítjuk a végszámla lehívását.

SZOLGÁLTATÓI SZERZŐDÉS

Az elektromos szolgáltató kiküldi Önnek a módosított szolgáltatási szerződést, amit aláírva vissza kell küldeni részükre.

ÓRACSERE

Az elektromos szolgáltató kicseréli a régi mérőórát egy új, digitális ad-vesz mérőórára.

Amennyiben Ön finanszírozást is igénybe vesz a napelemrendszer kivitelezéséshez, úgy a banki ügyintézés az elektromos szolgáltatói engedélyezésekkel, jóváhagyásokkal együtt kb. 3 hónap a napelemrendszer átadása.
Hozzá tesszük, hogy a Solarbroker általában 1 nap alatt telepíti a napelemrendszert az Ön ingatlanára, a napelemrendszer méretétől függően. A többi időt minden más ügyintézés (bank és szolgáltatói ügyintézés) veszi el.
Amennyiben hitelt nem vesz igénybe a napelemrendszer kiépítéséhez, úgy a teljes folyamat kb 1 hónapig tart.

MOST MÁR ÖN IS ÉLVEZHETI A ZÖLD ENERGIA ELŐNYEIT!

Kérjen ajánlatot egyszerűen!

Munkatársunk még aznap felveszi Önnel a kapcsolatot.

MEGBÍZHATÓSÁG

Szakképzett munkatársaink gyors és megbízható munkájáról számos referencia a bizonyíték. Csapatunk évről évre bővül annak érdekében, hogy el tudjuk látni a növekvő igényeket.

GYORSASÁG

Munkatársaink egy napon belül visszajeleznek az ajánlatkérésére. A telefonos vagy személyes egyeztetést követően pedig szintén egy napon belül elküldjük Önnek a személyre szabott ajánlatunkat.

GARANCIA

A gyári garanciák mellett Kiterjesztett termékgaranciát kínálunk. A rendszer teljesítményére pedig Hozamgaranciát vállalunk.

© Copyright 2018