• +36 30 311 0406
  • office@solarbroker.hu
  • H-P: 08.00 - 16.30
  • 2162 Őrbottyán, Rákóczi Ferenc út 98.
  • SZALDÓ elszámolásig hátralévő idő:

TALÁLJA MEG AZ ÖN SZÁMÁRA LEGKEDVEZŐBB KONSTRUKCIÓT.

LEGYEN SZÓ AKÁR 3 MILLIÓ FT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSRÓL, VAGY KEDVEZMÉNYES HITELRŐL.

0%-os MFB hitel Budapesten és Pest megyében

MEGSZŰNT

VEKOP-5.2.1-17 kódszámú hitelkérelmek befogadása 2021. május 10. 24:00 órától szüneteltetésre kerül.

0%-OS MFB hitel Pest megyén kívül

MEGSZŰNT

GINOP-8.4.1/A-17 kódszámú hitelkérelmek befogadása 2020. november 5. 24:00 órától szüneteltetésre kerül.

Otthonfelújítási támogatás 3 millió forint vissza nem térítendő támogatással (ELÉRHETŐ)

Újabb jó hír annak, aki otthonában energetikai korszerűsítést tervez, legyen szó napelem rendszer telepítéséről, vagy fűtés korszerűsítésről. Otthonfelújítási támogatást indít a kormány január 1-jétől.

Fontosabb részletek a lakásfelújítási támogatásról:

-a meglévő otthont lehet a lakásfelújítási támogatásból szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni
-feltétele legalább egy legfeljebb 25 éves gyermek (a 12. hetétől a magzat is számít) a háztartásban
-a megváltozott képességűek, gyodra jogosult gyermekek esetében a 25 éves életkorral nem kell számolni
-házaspárok, élettársak, egyedülállók és elváltak is igényelhetik, ha gyermeket nevelnek,
-az egyszülős családok is igénybe vehetik a nevelt gyermekek számától függetlenül
-a gyermekeket külön-külön nevelő elvált szülők a támogatáson is osztozhatnak, de ha a két szülő közül csak az egyik nevel gyermeket, akkor ő a jogosult.
-ugyanaz a család csak egyszer veheti igénybe a lakásfelújítási támogatást
-ugyanarra a lakásra új tulajdonos is felveheti, feltéve, hogy Ők még nem vettek igénybe korábban más lakásra ezt a lehetőséget
-a lakásfelújítási támogatás a beruházás felére, maximum 3 millió forintig vehető igénybe
-nem kötelező mind a 3 millió forintra igénybe venni, kisebb összeg is igényelhető
-2021 Február 1-től igénylehető a támogatás előfinanszírozásához max. 6 millió Ft összegű, kedvezményes kamatozású hitel.

RÉSZLETEK

Háztartási napelemes rendszerek új támogatási programja
(Várhatóan 2021. Júliustól)

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megkezdte a lakossági napelemes rendszerek kiépítéséhez vissza nem térítendő beruházási támogatást biztosító program kidolgozását. A családok energiafüggetlenségét erősítő, rezsiterheit tartósan mérséklő fejlesztésekhez várhatóan 2021 júliusától lesz elérhető az újfajta támogatás. A saját célra történő, háztáji energiatermelés feltételeinek javítása hozzájárul a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv céljainak teljesítéséhez is. A napenergia szélesebb körű hasznosítása érdekében a támogatott háztartási kiserőművekre a jelenlegi szaldóelszámolás helyett bruttó elszámolást alkalmaznak majd.

A készülő program előre megadott beruházási értékhatárig biztosíthat vissza nem térítendő támogatást várhatóan a kevésbé fejlett régiókban élő, nagycsaládos háztartások számára napelemes rendszerek telepítéséhez és a fűtési rendszerek elektrifikálásához. A jogosultak pontos köréről, a támogatási intenzitás mértékéről és a támogatható rendszerek felső teljesítményhatáráról a következő hónapokban születhet döntés. A terveket az Európai Bizottsággal is egyeztetni kell majd, a teljes feltételrendszer kialakítása és véglegesítése így 2021 első felében várható.

A vissza nem térítendő támogatásban részesülő projektek a jelenlegi elképzelés szerint már nem a jelenleg hatályos szaldóelszámolás, hanem a bruttó elszámolás szabályai között valósulhatnak meg.

Az új rendszerben a hálózatból vételezett energia árát az ellátási szerződés szerint számolják el, az lakossági fogyasztóknál tehát az egyetemes szolgáltatás egységárával egyezhet meg. A napelemes termelő által a hálózatba táplált energia átvételi árát szintén a későbbiekben szabják majd meg.

FONTOS! Bár a szabályozás nem végleges, de amennyiben Ön VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL valósítja meg napelem rendszerét, akkor “SZALDÓ” ELSZÁMOLÁSBAN MÁR NEM ÜZEMELTETHETI azt (függetlenül attól, hogy 2024. előtt valósította meg), hanem automatikusan a “BRUTTÓ” elszámolásban számolják el napelem rendszerének termelését.

LAKÁSFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS ÉS HITEL!

Tudjon meg többet a max. 3.000.000 Ft vissza nem térítendő Lakásfelújítási támogatásról és a max. 6.000.000 Ft, 3%-os kamatozású Lakásfelújítási hitelről!

NAPELEM RENDSZER KALKULÁTOR

Számolja ki, mekkora rendszerre van szüksége, és mennyit takaríthat meg!

ENGEM A SZALDÓ RENDSZER ÉRDEKEL!

Nézze meg miért érdemes még 2024 Január 1. előtt szerződést kötnie SZALDÓ elszámolással.

MAGNET SZEMÉLYI KÖLCSÖN

"ZÖLD"

HITELCÉLOKRA

Kiknek ajánljuk?

A Magnet Bank zöld hitelcélokra felhasználható kedvezményes személyi kölcsönt alakított ki a környezettudatosság elkötelezettjeinek.

Amennyiben igényli a MagNet Személyi Kölcsönt “Zöld” hitelcélokra (napelem rendszer vagy elektromos (házi) autótöltő rendszer/állomás finanszírozására) kamatkedvezményben részesítik!

Miért előnyös?

  • Személyi kölcsön, így az ingatlanára nem kerül jelzálog. (Ellentétben az Othonfelújítási hitellel, ami jelzálog alapú kölcsön.)

  • 3 millió forint feletti kölcsönösszeg esetén a közjegyzői díj felét (de legfeljebb 30 000 forintot) visszatérítik.

  • SŐT! Folyósítási díjat sem kell fizetni!

  • Kedvező, akár 6,80 %-os kamat (THM: 7,1% – 17,2%)

Részletek és igénylés a MagNet Bank weboldalán.

MAGNET BANK OLDALA

NAPELEMRENDSZERREL AKÁR LE IS NULLÁZHATJA ÁRAMSZÁMLÁJÁT!

Kérjen ajánlatot és legyen napelem rendszere féláron, 50%-os állami támogatással.

MI MINDENT ELINTÉZÜNK ÖN HELYETT!

Komplett napelem rendszere elérhető közelségbe került!

SZEMÉLYES HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Hiszünk abban, hogy egy ekkora beruházás fontos döntés az életében, így munkatársunk már az első lépéstől személyesen egyeztet Önnel, majd csapatunk az egész munka során segítségére lesz, hogy mindig tudja, hol tart napelem rendszerének kivitelezési folyamata. Munkatársunk az egyeztetett időpontban először felméri az épületet és környezetét, majd megbizonyosodik, hogy a napenergia hasznosítása valóban lehetséges-e az Ön esetében. Ezek után egy ingyenes konzultáció keretében felméri az igényeit, és példákon keresztül bemutatja a lehetséges napelem rendszer kivitelezési opciókat.

SZEMÉLYRE SZABOTT ENERGETIKAI ÉS NAPELEM RENDSZER ÁR KALKULÁCIÓ

A Solar Broker ingyenesen elvégzi a villamos energia szükségleti számításokat, személyre szabott enregetikai kalkulációt végez.
Munkatársunk még a helyszíni konzultáció során egy kalkuláció segítségével bemutatja, hogyan alakul a napelem rendszer ára, az egyéb beruházási költségek, és mennyi pénzt takaríthat meg az új napelem rendszerével.

TELJESKÖRŰ TERVEZÉS ÉS ENGEDÉLYEZTETÉS NAPELEM RENDSZERÉHEZ

A Solar Broker elvégzi a teljes körű tervezést, engedélyeztetést az energia szolgáltatók felé. A napelemek telepítéséhez szükség van a helyi áramszolgáltató (E.ON, ELMŰ, DÉMÁSZ, NKM) írásbeli engedélyére. Ehhez el kell készíteni és mellékelni a tervezett napelemes rendszer konkrét tervezetét, műszaki adatait és dokumentációit. Ezen engedélyezési folyamatot mi teljesen átvállaljuk ügyfeleinktől és az engedélyeztetés folyamatáról teljes körű, napra kész tájékoztatást adunk.

solarbroker-napelem-napkollektor-rendszerek-kivitelezese-page-400-17.jpg

NAPELEM RENDSZER KOMPLETT LEBONYOLÍTÁS

Komplett lebonyolítás, telepítés rövid határidővel.
Ha az áramszolgáltató jóváhagyta a terveket és a finanszírozás is rendben van, megkezdődik a telepítés, mely általában 1 napot vesz igénybe a telepítendő napelem rendszer méretétől függően.

MEGBÍZHATÓSÁG

Szakképzett munkatársaink gyors és megbízható munkájáról számos referencia a bizonyíték. Csapatunk évről évre bővül annak érdekében, hogy el tudjuk látni a növekvő igényeket.

GYORSASÁG

Munkatársaink egy napon belül visszajeleznek az ajánlatkérésére. A telefonos  egyeztetést követően pedig szintén egy napon belül elküldjük Önnek a személyre szabott ajánlatunkat, vagy egyeztetünk időpontot személyes találkozóra.

GARANCIA

A gyári garanciák mellett kiterjesztett termékgaranciát kínálunk. A rendszer teljesítményére pedig hozamgaranciát vállalunk.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

MUNKATÁRSUNK 1 MUNKANAPON BELÜL JELENTKEZIK NAPELEM RENDSZER ÁRAJÁNLATÁVAL

VISSZAJEZLÉS

Pár percen belül visszaigazoljuk napelemes árajánlat kérését.

KAPCSOLAT

Munkatársunk még aznap, de legkésőbb 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megismerhesse a konkrét igényeit tervezett napelemrendszerének kivitelezése kapcsán.

SZEMÉLYES EGYEZTETÉS

Minden esetben ingyenes felmérjük a helyszínt, és személyesen is egyeztetjük az igényeket, hogy a legmegfelelőbb napelem rendszerre adhassunk árajánlatot.

AJÁNLAT

Egy napon belül elkészítjük és elküldjük Önnek a megbeszélt napelem rendszer ár ajánlatát.

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

Szerződött ügyfél

napelem kivitelezésre

Napelemet

telepítettünk megrendelőinknek

Monitorozott

lakossági rendszer

Mwh

zöldenergiát termelnek napelem rendszereink évente

Napelem pályázat hírek

© Copyright 2018